DTM Invest

Izvanredan turistički, rekreativni i zdravstveni projekat u opštini Vršac!

Postanite suvlasnik kompleksa geotermalnih bazena u Vršcu

Osnovna ideja ovog projekta je izgradnja jednog kompleksa otvorenih i zatvorenih bazena sa lekovitom/termalnom vodom koji će moći da se koristi tokom CELE GODINE.

Kompleks će se graditi u selu Vatin u blizini Vršca. Vatin je izabran iz više razloga: neposredna blizina Vršca, rumunske granice, Temisvara, relativna blizina Pančeva, Beograda, Novog Sada, Zrenjanina…

Pre par godina rađena su geološka istraživanja u ovom delu zemlje i pronađena je termalna voda, kojom je bogata cela Vojvodina (Vrdnik, Kanjiža, Junaković…). Da bi se dobila termalna (topla/vruća) voda, mora da se buši bušotina/bunar 400-800m u dubinu, što je norma za ovakve termalne izvore. Voda može biti 35-40 stepeni, a može biti i 50-ak stepeni, što je idealno za bazene.

Da bi se sve izfinansiralo odlučeno je da se pribegne CROWDFUNDING-u ili grupnom finansiranju, gde više ljudi ulaže po male/manje sume i postaju suvlasnik objekta. Ovo je uobičajeni način finansiranja u inostranstvu, a kod nas je u začetku.

Ovo je prvi projekat ove veličine koji se finansira na ovaj način kod nas i jedan od većih u svetu. Za više informacija o ovom načinu finansiranja pogledajte sajtove INDIGOGO, GOFUNDME i slične.

Kao “nagrada” ili profit za ulaganje u projekat predviđene su 2 vrste isplata:

  1. Svaki ulagač, prema visini svog uloga, dobija određeni broj “deonica”/”akcija” u budućoj firmi. Npr. na najmanji ulog od 50e, dobija se 1 deonica. Kada se sve sagradi, i firma počne da zarađuje, na kraju godine će se obračunavati zarada/godišnji profit, koji će se deliti prema broju deonica koje svaki investitor poseduje.
  2. Pošto će za isplatu profita trebati da prodje određeno vreme dok se sve završi, odlučeno je da se omogući i BRZA ZARADA, da bi investitori mogli da brzo povrate svoj “ulog”.

Pored bazena, moraćemo da ponudimo i prateće sadržaje: sladoled, kafić, restoran, smeštaj, kamp, farma za proizvodnju zdrave hrane (kako za ovaj objekat, tako za tržiste i za članove)… I sve ostalo sto nam padne na pamet i svi se složimo da je u cilju projekta!

Ovaj projekat neće NIKAD ići na berzu ili slično, kao što se nudi u nekim projektima, već je predviđeno da ostane u nasledstvo nama koji smo deo projekta i našoj deci.

Takođe, ako neko odluči nakon što uplati prvu uplatu, da to IZ BILO KOG RAZLOGA NIJE ZA NJEGA/NJU, ima mogućnost refundacije/povraćaja uplaćenog novca. Ovo važi samo do trenutka kada dobijete prvu isplatu. Bezuslovna 100% garancija!

Projekat je uveliko u fazi razrade.

Napravljen je profesionalni sajt, sa BACKOFFICE delom, gde može sve da se prati. Sajt je na srpskom i engleskom jeziku, a vremenom ćemo ubacivati i druge jezike kako se krug investitora bude širio.

Preko 100 ulagača je već uložilo novac, a mnogi se odlučuju da po povratku svoje investicije PONOVO INVESTIRAJU NAZAD U PROJEKAT!

Kupljen je prvi plac od 3.200m2 (32 ara) i krenulo se sa čišćenjem istog. Kako bude stizao novac, tako će se kupovati i susedni placevi. Slobodnih placeva IMA!

U pripremi je idejni projekat za bazene.

U kontaktu smo sa firmom koja će da radi bušenje bunara.

Pre bilo kojih radova, tražićemo dozvolu od državnih organa, kako bi sve bilo legalno.

Preporuka svim zainteresovanim osobama jeste da se uključe u ovaj projekat. Ovo je ozbiljna i velika priča, može se prilično dobro zaraditi, investicija je sigurna i profitabilna.

Postoje 3 vrste paketa:

  • Paket br. 1 košta 50€ i donosi profit od 50% i na kraju dobijate 75€ i 1 akciju
  • Paket br. 2 košta 150€ i donosi profit od 60% i na kraju dobijate 240€ i 3+1 akciju
  • Paket br. 3 košta 250€ i donosi profit od 70% i na kraju dobijate 425€ i 5+2 akcije

Od svakog paketa 40% se vraća u mrežu, a 60% ide u izgradnju. U mreži, 10% dobija onaj ko je preporučio osobu koja je kupila paket, a 30% ide za isplate paketa.

Ko nije u mogućnosti da uloži, može se besplatno registrovati kao saradnik, preporučivati putem svog referal linka ovu poslovnu mogućnost i na taj način ostvariti zaradu od 10% na sve saradnike koji se uključe preko njegovog referal linka. sa tim novcem može kupiti paket ili pakete za sebe.

Kada Vaš paket bude isplaćen, možete podići novac ili ga reinvestirati ponovnom kupovinom paketa. Brzina isplaćivanja paketa zavisi prvenstveno od priliva novih članova, u proseku svaki kupljeni paket dolazi na isplatu nakon što se nakon njega uplati 5 paketa, a to je nekada moguće i u toku istog dana a nekad je potrebno par dana ili više. Uplate su moguće preko Payeer-a, Bitcoin-a, preko banke ili u gotovini, preko osobe koja Vam je dala preporuku. Podizanje novca funkcioniše na isti način i sve je moguće dogovoriti.

Svakih nekoliko dana se odrzava WEBINAR koji vodi idejni tvorac projekta, tu možete dobiti uživo sve informacije i odgovore na pitanja.

Imamo Facebook grupu, grupu na Viberu, tako da za sva pitanja imate više načina da dobijete odgovore.

Ako imate neku nedoumicu pitajte osobu koja vas je pozvala u ovaj projekat ili postavite pitanje uživo na webinaru.

Na kraju želim da Vam poželim puno sreće u radu.

Kliknite za besplatnu registraciju za projekat geotermalnih bazena u Vršcu.

Detaljnije informacije na zvaničnoj stranici kompanije DTM invest.

Radi redovnog informisananja, prijavite se na Facebook grupu:
Zatvoreni bazeni sa termalnom vodom izvor ZDRAVLJA u Vrscu.

Preporučujem da pogledate ovaj odličan video:

Share