O meni i ovoj stranici

Lorijan-Popi-fotografijaZovem se Lorijan Popi. Rođen sam 1976. godine. Živim u gradu Vršcu (Srbija) na oko 80 km od Beograda i 10-tak od granice sa Rumunijom. Diplomirao sam na Pravnom fakultetu 2003 godine, ali ne radim u struci. Postoji dosta primera ljudi koji su napustili svoju profesiju u kojoj su bili veoma uspešni da bi se isključivo posvetili mrežnom poslovanju i u punoj meri koristili prednosti koje ono pruža. Za ovu dinamičnu i zanimljivu privrednu delatnost sam počeo da se interesujem pri kraju studija i ubrzo je prihvatio kao moje osnovno zanimanje.

Do danas sam se registrovao u 30-tak kompanija, do u najsitnije detalje proučio njihove proizvodne programe, sisteme nagrađivanja i mogućnosti da se dođe do zarade. Ovde sam izdvojio nekoliko njih, koje čine sam vrh ponude u mrežnom poslovanju i koje ispunjavaju sva tri kriterijuma što sam postavio:

1. Jedinstvena ponuda, 2. pristupačnost (dostupnost) i 3. što lakša pravila za rad i napredovanje.

1. Proizvodi i usluge koje nude kompanije predstavljene na ovoj internet stranici su potrebni svima ili skoro svima. Programi namenjeni očuvanju zdravlja i lečenju su kreirani po najvišim svetskim standardima, blagotvorno dejstvo dokazano od strane najautoritativnijih nadležnih ustanova i 100% su prirodni.

2. Proizvodi i usluge su dostupni svima. Što se tiče ekonomske strane, uzev u obzir vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, pozitivno dejstvo, složen postupak izrade i drugo, njihova je cena apsolutno prihvatljiva. Ovome treba dodati i činjenicu da se dosta toga i besplatno dobija.

3. Sve kompanije koje plasiraju svoje proizvode ili usluge preko mrežnih sistema imaju različite uslove za registrovanje i pravila funkcionisanja (tzv. marketing plan, sistem poslovanja i sl.). Upravo vi, dragi posetioci i, čvrsto verujem, moji budući saradnici imate mogućnost da se preko ove internet prezentacije pridružite i registrujete u više veoma perspektivnih kompanija i time u svoj život unesete nešto novo pozitivno. Možda će za vas nastati prava prekretnica!.

Henri Ford je rekao da svaku poslovnu mogućnost dobro prouči, jer nikada ne zna gde se krije životna šansa. Zato posvetite potrebno vreme proučavanju ovog sajta i nakon toga donesite pravu odluku!

Ako se interesujete za privatno preduzetništvo, ako ste ljubitelji dobre muzike, ako volite dobru hranu i zanimaju vas zdrava ishrana i zdrav život, nadam se da ćete u okviru ove internet prezentacije naći ponešto iz ovih oblasti što će privući vašu pažnju.

Share